MED BEZ PŘÍCHUTI
Nejprodávanější
Všechen med zpracováváme co nejšetrněji, aby v něm zůstaly zachovány všechny jeho původní vlastnosti. Jedna včela, vyprodukuje za svůj život asi polovinu čajové lžičky medu. Je...
Kód: 1356
Všechen med zpracováváme co nejšetrněji, aby v něm zůstaly zachovány všechny jeho původní vlastnosti. Jedna včela, vyprodukuje za svůj život asi polovinu čajové lžičky medu. Je...
Kód: 359
Směs nektaru a medovice pocházejících převážně z lesní flóry, proto má výhody květového i medovicového medu. Ceněný pro charakteristickou kořeněnou vůni a chuť, ale také pro...
Kód: 1358
Slunečnicový med má jasně žlutou barvu typickou chuť a vůni. Všechen med zpracováváme co nejšetrněji, aby v něm zůstaly zachovány všechny jeho původní vlastnosti. Jedna...
Kód: 1359
Kód: 1144
Slunečnicový med má jasně žlutou barvu typickou chuť a vůni. Všechen med zpracováváme co nejšetrněji, aby v něm zůstaly zachovány všechny jeho původní vlastnosti. Jedna...
Kód: 1143
Kód: 1355
Kód: 1357
Med je invertní roztok nižších cukrů s obsahem vody a dalších obohacujících látek, které jsou identické s rostlinou. Vzniká ze sladkých šťáv rostlin, k nimž včely přidávají výměšky svých vnitřních žláz. Proto hovoříme o živočišném produktu. Medy dělíme podle zdroje snůšky na nektarové a medovicové. Nektarové medy vznikají nasátím sladké šťávy včelou v kalichu květu rostlin, medovicové sběrem zpracované mízy stromů, kterou vylučují mšice. Včely ji sbírají jako kapičky vyloučené sladké šťávy na povrchu listů a jehliček stromů.