Med a ananas

Kód: 112
Neohodnoceno
120 Kč –21 %
med a ananas1
120 Kč –21 % 95 Kč / ks
Skladem (>5 ks)

Velmi chutný a hlavně výrazně aromatický med pro opravdové gurmány. Vhodný je jen tak na lžičku, báječně chutná i s pečivem, či na palačinky. Osladit se s ním dá kaše i čaj.

Obsah: 240g

95% květový pastovaný med

5% lyofilizovaný ananas

Detailní informace

vlastní včely a kvalita
Kreativita
šetrné zacházení

Detailní popis produktu

Ananas obsahuje téměř všechny vitaminy, tedy kromě vitaminu E a B12, dále šestnáct minerálních látek a stopových prvků. Jedno z nejlepších přírodních léčiv však z něho činí mimořádně vysoký obsah bromelinu. Bromelin je enzym, který štěpí bílkoviny a sráží mléko. Dále je to silná protizánětlivá látka, která dokáže zmírnit bolest, otoky a podporuje hojení ran. Tím, že brání přílišnému shlukování krevních destiček, je tento enzym prospěšný i v prevenci srdečních chorob, poněvadž výrazně snižuje riziko trombózy. 

Spojením ananasu a medu tak vzniká báječná, chutná super potravina.

Velmi chutný a hlavně výrazně aromatický med pro opravdové gurmány. Vhodný je jen tak na lžičku, báječně chutná i s pečivem, či na palačinky, osladit se s ním ale dá i čaj. Pokud zalijete čajovou lžičku tohoto medu 200-250ml horké vody, vyrobíte pak velmi lahodný medovo ananasový nápoj.

Ovocný med

Květový med zpracovaný na pastovaný med + lyofilizované ovoce. Pouze dvě složky tvoří tento ochucený med, bez barviv a dochucovadel a pouze tyto dvě složky stačí k vytvoření dokonalé pochoutky, a to nejen chutí, ale i obsahem vitamínů, minerálů a stopových látek. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!

Doplňkové parametry

Kategorie: OVOCNÝ MED
Hmotnost: 0.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: